Thanksgiving

Nu har jag en värmekudde på axlarna eftersom jag har onådigt ont i dem. Jag rör mig alldeles för lite nu för tiden, eftersom jag har ett tidskrävande kontorsjobb som håller mig sittande framför datorn större delen av dagen. Det är därför jag inte skriver så mycket heller, om böcker, bokhyllor eller bibliotek. Jag hinner inte läsa så mycket, eller träna så mycket…

… men i gengäld har jag världens roligaste jobb, och det är ju faktiskt bara ett år.

Och så har jag ju nu en kär vän – i förr går var jag medbjuden till hans amerikanska bekanta på Tegnérgatan för att äta thanksgiving-middag. Det var fantastiskt, trots bristen på en hel kalkon. Det var så mycket god mat! Jag önskar ofta att jag kunde laga mat, men tyvärr är jag helt hopplös på det. Jag kan baka och leverera vitsiga kommentarer i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *