Faber est suae quisque fortunae

Hantverkare är sin var och en lyckas. Det är inte ovanligt att jag måste översätta in absurdum för att förstå vad jag läser på latinet. Men sedan klarnar allt. Det jag framför allt saknar för att bli en godare latinist är tid – ja, tid! Jag vill ha tid!

Eftersom jag sitter med mina två (fantastiska roliga!) arbeten har jag mindre tid än vanligt för mina studier och jag är i valet och kvalet om jag ska fortsätta med latinet i vår eller läsa nordistik igen. Framför allt undrar jag vilken studietakt jag ska hålla, det beror till viss del på stipendier och forskningsprojekt (som sliter åt olika håll!)

Ja, oj, jag känner viss universitetsångest. Kanske kan jag resa i höst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *